Az épületre szintjeire kattintva megnézheti az emeletek alaprajzát.
Biztonsági ellenőrzésaz űrlap kitöltése után jelenik meg

Lakásválasztó emeletenként

A épület

Szugló utca
AC-001
Szobák száma: 3
Méret: 72,44 m² AC-002
Szobák száma: 3
Méret: 64,02 m² AC-003
Szobák száma: 1
Méret: 33,16 m² AC-004
Szobák száma: 2
Méret: 51,84 m² AC-005
Szobák száma: 3
Méret: 69,62 m² AC-006
Szobák száma: 3
Méret: 69 m² AC-007
Szobák száma: 3
Méret: 69,88 m² AC-008
Szobák száma: 3
Méret: 63,10 m²
6 5 4 3 2 1 Fszt.

B épület

BA-01
Szobák száma: 1
Méret: 27,29 m² BA-02
Szobák száma: 2
Méret: 56,05 m² BA-03
Szobák száma: 3
Méret: 74,21 m² BB-01
Szobák száma: 2
Méret: 59,73 m² BB-02
Szobák száma: 3
Méret: 80,07 m²
Bartl János utca

Építészet & design

5% kedvezmény minden készpénzes ügyfél részére, a részletek miatt keresse kollégánkat: +36 20 939 0000

A Rákos patak közelében zöldmezős beruházással elegáns, élhető otthonokat terveztünk, fiataloknak, időseknek valamint akiknek fontos a városias de mégis zöld környezet. Tervezésekor kiemelten figyeltünk a épület barátságos megjelenésére, harmonikus anyag és színhasználatra, valamint a korszerű jól használható alaprajzi kialakításra. Az épület belső közlekedői, parkjai kialakításakor cél volt a tágasság és minőségi térképzés, hogy a leendő lakásához a megérkezés is elegáns legyen.

A Paskal Rose 2. lakópark 140 lakással és 13 irodával rendelkező épületegyüttes különleges megjelenése üde színfoltja lesz a környéknek. A zöld parkos területek biztosításának fontosságát mutatja, hogy az épületek tetején tetőkert kerül kialakításra. A Paskal Rose 2. a XIV. kerületben, zöldövezeti környezetben megvalósuló beruházás, amely az egyik leghosszabb budapesti zöldfolyosó, a Rákos-patak közelében helyezkedik el. A lakópark építője a Sundell Estate Nyrt. az energiatakarékos ezáltal környezetbarát otthonok képviselője.

Használja ki a 2024.01.01-től érvényben lévő CSOK Plusz támogatást!

A Rose2 lakóprojektünk lakásainak megvásárlásához piaci lakáshitelt, valamint CSOK Plusz támogatást is igénybe lehet venni. 
A CSOK feltételeknek megfelelő lakások kiválasztásához javasoljuk használja a méret szerinti lakáskeresőnket az alábbi táblázat figyelembevételével.
Lakásaink feltüntetett méretei a nettó hasznos alapterületet mutatják.
A CSOK Plusz támogatás igénylésével a lakás illetékmentes lesz, mely összeg a lakás bruttó vételárának 4%-a.


A CSOK Pluszt az alábbiak szerint igényelheti:

Irodánk teljeskörű hitelügyintézéssel áll rendelkezésre vásárlóink részére. További részletekért és feltételekért keresse bizalommal értékesítő kollégáinkat.

Szeretne vásárolni, de még eladó lakása van? 

 • Tudjuk, hogy ilyen helyzetben szinte lehetetlen a lakásvásárlás, hiszen a meglévő lakásának értékesítéséig akár le is maradhat álmai lakásának megvásárlásáról, vagy az értékesítési kényszer miatt, lényegesen alacsonyabb áron kell, hogy értékesítse meglévő ingatlanát. 
 • Ezért dolgoztuk ki türelmi idős fizetési ütemezésünket, mellyel akár 120 napig, a foglaló elvesztése nélkül lesz lehetősége értékesíteni meglévő ingatlanát. 

További részletekért és feltételekért keresse fel értékesítő kollégáinkat, akik meglévő ingatlanjának értékesítésében is segítséget tudnak nyújtani Önöknek! 

A Paskal Rose 2. lakópark szolgáltatásai

Lakóparkunk 2 épületből álló épületegyüttes 5 lépcsőházzal, amely 3-5, valamint 6 emelettel rendelkezik. A két különálló épülethez külön bejáratú teremgarázs biztosítja a könnyebb és szabadabb forgalmat, ahol minden ügyfelünk opcionálisan választhat magának gépkocsibeállót különböző méretekben. A garázsszinteken továbbá külön bejáratú tárolók vásárlása is biztosított, szintén ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően. Gépkocsibeálló kizárólag lakással együtt vásárolható.

A lakópark tervezésénél és a lakások kialakításánál nagy figyelmet fordítottunk, hogy minden lakás napfényes és élhető kialakítású legyen.

 • Beépített redőnyök elektromos előkészítése
 • Belső díszkertek
 • Kerékpártároló
 • Elektromosautó-töltési lehetőség (külön kérés és felár ellenében)
 • Kamerarendszer
 • Okosotthon rendszer előkészítése
 • Mennyezeti hűtés-fűtés
 • Helyiségeként termosztát az optimális és költséghatékony hőmérséklet beállítása érdekében
 • Választható burkolatok és szaniterek
 • Opcionálisan válaszható garázs és tároló különböző méretekben

Üzlethelyiségek

Az elmúlt években tapasztaltuk, hogy a lakóparkjainkban található irodáknál és üzlethelyiségeknél szinte kivétel nélkül egyedi igények merülnek fel ügyfeleink részéről, melyekre előre felkészülni szinte lehetetlen. Éppen ezért cégünk minden érdeklődő számára lehetőség biztosít az egyedi igények és kérések egyeztetésére, hogy valamennyi üzleti tevékenységgel kapcsolatos igény és előírás teljesüljön annak megnyitását követően.

Lakóparkunkban több méretben és kialakításban találhatóak irodák és üzlethelyiségek, melyekről bővebb tájékoztatást kollégáinkon keresztül kaphatnak: +36 20 939 0000 vagy sales@sundell.hu

A épület

Szugló utca
AA-001
Szobák száma: 0
Méret: 172,62 m² AA-002
Szobák száma: 0
Méret: 219,02 m² AB-001
Szobák száma: 0
Méret: 78,45 m² AB-002
Szobák száma: 0
Méret: 34,19 m² AC-009
Szobák száma: 0
Méret: 65,79 m² AC-010
Szobák száma: 0
Méret: 119,15 m² AC-011
Szobák száma: 0
Méret: 35,64 m² AC-012
Szobák száma: 0
Méret: 35,65 m² AC-013
Szobák száma: 0
Méret: 35,44 m² AC-014
Szobák száma: 0
Méret: 35,65 m²

B épület

BR-01
Szobák száma: 0
Méret: 94,95 m² BR-02
Szobák száma: 0
Méret: 98,51 m² BR-03
Szobák száma: 0
Méret: 86,30 m²
Bartl János utca

Miért érdemes a Paskal Rose2 lakóparkot választania?

Modern & Korszerű

A Paskal Rose 2. tervezésekor legfontosabb szempont volt a mai építészeti trendeknek való megfelelés és a fenntarthatóság, ezért a design mellett a legkorszerűbb anyagokat és épületgépészeti rendszereket alkalmaztuk.

Kiváló elhelyezkedés

A zöldövezeti környezet harmonikus kertvárosi hangulatot teremt. A szabadidő egészséges eltöltésére több lehetőség nyílik a közelben, mint például a megújuló Rákos-patak partján létrejövő futópálya, fitnesz és kerékpárút.

Közlekedés

A munkába igyekvők számos, itt kialakult közlekedési csomópont segítségével rövidíthetik le az utazással töltött időt, hogy az otthonukba térve igazán átadhassák magukat a pihenésnek.

Energiahatékony

A legmodernebb hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszernek illetve a magas műszaki minőségű termosztátoknak köszönhetően jelentős energiamegtakarítást képesek elérni.

Okos

A könnyen kezelhető automatizációs rendszer óraműpontossággal teszi a dolgát, a kényelmet és az energiamegtakarítást szem előtt tartva.

Gazdaságos

Az energiatudatos épületgépészeti rendszer gazdaságos fenntartást tesz lehetővé.

Beruházásunkat a sok éves tapasztalattal rendelkező, több száz lakást kivitelező DakotaÉpítő Kft. közreműködésével épülhetnek meg, jelen építkezés keretein belül több mint 28.000 m2 hasznos alapterületű ingatlanfejlesztés fog megvalósulni.

Hasonló zuglói lakásainkért kattintson ide!

Nézze meg hol tart az építkezés!

1. fázis

Tervezés

2. fázis

Szerkezetépítés

3. fázis

Külső - Belső
munkálatok

4. fázis

Átadás-átvétel
2025. I. negyedév

Gyakori kérdések

A Rose II. otthonai Zugló legdinamikusabban fejlődő részén, a Szugló és Bartl János utca által határolt területen helyezkednek el.

A beruházás 2 ütemből áll, mely során összesen 140 lakás épül. Az épületek jellemzően földszint + 4 emelet magasak, de benapozottság érdekében vannak ennél alacsonyabb és magasabb épületrészek is. Az épületek felsőbb szinti lakásainak többségéhez nagyméretű teraszok, míg a földszinti lakásokhoz magánhasználatú kertrészek kapcsolódnak.

A fűtési és hűtési energiát környezetbarát levegős-hőszivattyú rendszer biztosítja, a hőleadók a mennyezetbe épített (szabad szemmel nem látható) hűtő-fűtő rendszerek, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként.

A melegvíz előállításáról a központi gépészeti helyiségekben elhelyezett fali gázkazánok gondoskodnak.

Mindkét ütem mélygarázsába 1-1 kétirányú forgalomra kialakított fűtött rámpán keresztül lehet lejutni.

A teremgarázsokban összesen 154 db parkolóhely van kialakítva, többféle méretben, azaz mind a 140 lakáshoz a garázsban biztosít a beruházó parkolóhelyet, akár elektromos gépjárműtöltővel.

Tárolók vásárlására lehetőség van a garázs szinten.

A garázsok és tárolók vásárlása opcionális.

Személyes időpont egyeztetés érdekében kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik a lakóparkban kialakított értékesítési irodából indulva be tudják mutatni Önöknek az elérhető lakásokat.

Figyelembe a lakópark készültségi fokát, kérjük, hogy annak megfelelő öltözékben érkezzenek.

 1. Készpénzes ügyfelek számára: készültségi fokkal arányosan, 50%-os 1. vételárrészlet megfizetése mellett.
 2. Hiteles ügyfelek részére: akár 20-80%-os finanszírozás, melynek részleteiről és feltételeiről kollégáinkon keresztül tájékozódhat.
A honlapon feltüntetett árak 50%-os 1. vételárrészlet megfizetése esetén érvényesek.

A SunDell Estate Nyrt. egy komoly múltra visszatekintő cégcsoport, mely mögött ezen lakóparknál az OTP Bank Nyrt. biztosítja a megfelelő pénzügyi hátteret és a további biztonságot.

A közölt árak forintban értendők, az aktuális áfa alapján számított bruttó árak.

A lakóingatlanok áfatartalma jelenleg 5%.

Jelenleg minden lakáscélú támogatás igénybe vehető a Rose II. lakásainak megvásárlásra, melyekről kollégáinkon keresztül kaphatnak bővebb tájékoztatást.

A közös költség tartalmaz minden, a ház fenntartásával kapcsolatos költséget. Ez gyakorlatilag a lakások áram-, víz- és fűtési számláin kívül (melyet a fogyasztás alapján a tulajdonosok fizetnek), minden költséget fedez, ami a ház, a kert, a közös területek fenntartása kapcsán keletkezik.

Kapcsolat

Kapcsolat

Paskal Rose 2

Értékesítési iroda címe:
1142. Budapest, Bartl János utca 2.
"A" épületi földszinti iroda (Miskolc-Bartl János utca sarkán)

+36 20 939 0000
sales@sundell.hu

Küldjön üzenetet

Biztonsági ellenőrzésaz űrlap kitöltése után jelenik meg