Környezet

ÉRTÉKESÍTÉS:

 

Előszó

Paskal Rose - otthon Zuglóban.

Ahogy a kerület nevének eredete is jelzi: egy kuckó a végtelen határban. Történelmi tények szerint is egyre inkább azzá: otthonná, különleges menedékké érett, e, ma már burjánzó zöld felületekkel teli vidék.
Korai időkre visszaemlékezve például itt tartották a középkori magyar országgyűléseket és itt emelték 1445-ben Hunyadi Jánost Magyarország kormányzói méltóságába. A századforduló előtt – a londoni után – másodikként Európában itt készült el a Millenniumi Földalatti Vasút egy szakasza. A nem túl távoli múltban, 1980-ban pedig Zuglóban nyitották meg az ország első, nyugati módon felépített üzletközpontját, a ma is működő Sugárt. A Paskal Rose lakói büszkén vállalhatnak majd közösséget az említett és a még fel nem sorolt számos történelmi örökségért.

Infrastruktúra

A Paskal Rose 5-10 perces gyalogos távolságában kiváló közlekedési csomópontokat találhat, melyek megkönnyítik a hétköznapjait és biztos lehet benne, hogy a legkönnyebb módon csatlakozhat be a város pulzusába, legyen szó hétköznapokról, az éjszakai szórakozásról vagy hétvégi kikapcsolódásról. Autója tárolása miatt sem kell aggódnia, az épület mélygarázsában 155 hely áll rendelkezésére.

Környezet

Paskal Rose a gyönyörű kertvárosias XIV. kerület nyugodt, zöldövezeti részén a Paskal Fürdő szomszédságában található. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően néhány perc alatt elérhetőek oktatási és egészségügyi létesítmények, bevásárlóközpontok, bankfiókok, szórakozási és sport lehetőségek. Számos általános iskola, 
óvoda, gimnázium és egyetem található a környéken. A megújuló Rákospatak partján kitűnő lehetőségek létesülnek a sportolni, kikapcsolódni vágyóknak.

Zugló vasútállomás
16 min
Mexikói út
12 min
Blaha Lujza tér
25 min
Keleti pályaudvar
21 min
Bosnyák tér
8 min
Örs Vezér tere
20 m
 

Kapcsolat

Kedves érdeklődő!

Amennyiben további adatokra, információkra, a vásárlás, vagy lakás-foglalás lehetőségeire, részleteire kíváncsi, hívja az alábbi számok egyikén kollégáinkat!

+3620
+3620

és

Figyelje weboldalunkat, mivel a folyamatosan gazdagítjuk azt tartalommal, aktuális hírekkel!
Friss információkhoz úgy is hozzájuthat, ha feliratkozik Hírlevelünkre az alábbi mezők kitöltésével:

Telefon

Hívás