Ajánlataink

ÉRTÉKESÍTÉS:

Két szobás lakások

Eljön az ember életében az a pillanat, amikor néha egyedüllétre vágyik. Milyen jó is az, amikor el tudsz vonulni a hálóba, vagy a dolgozó szobába – csak TE és a gondolataid. Igaz? Kétszobás lakásainkat azoknak ajánljuk, akik szeretik, ha a lakás funkciói szobákra oszlanak, éljenek akár egyedül, vagy párban, esetleg kis családban. Népszerű lakástípus, érdeklődj mielőbb a részletekkel kapcsolatban!

A1-07

Szobaszám:

2

Tájolás:

Északkelet

Fürdőszoba:

Külön

Terület:

51.91

WC:

Külön

Erkély:

Van

Három szobás lakások

Mindenkinek legyen saját tere! Ugye, a Te fejedben is elhangzott már ez a mondat párszor? A Paskal Rose gondolt Rád és a családodra. Sőt, azokra a befektetőkre is, akik az egyre népszerűbb budapesti-belvárosi együtt élő fiatal barátok, társaságok számára adnák ki ezt a friss, modern, fiatalos lakóparki lakástípust. Biztos befektetés, hosszú távra alacsony költséggel, hiszen még jó sokáig hozzá sem kell nyúlnod a tökéletes állapotú lakáshoz! Keresd a részletekért munkatársunkat!

A1-03

Szobaszám:

3

Tájolás:

Északkelet

Fürdőszoba:

Külön

Terület:

64.9

WC:

Külön

Erkély:

Van

Négy szobás lakások

Mindent otthonra! Ha jó hely a lakás, amit kiválasztottál, ami alkalmas arra, hogy az életed tere legyen, akkor már legszívesebben ki sem mozdulnál onnan, igaz? Hálószoba a pihenésre, nappali a társasági életre, sőt, kialakíthatod otthon az irodádat is! Kreatívabbak saját film-, vagy hifiszobát rendezhetnek be, de igényes hölgyek tágas gardróbja is megvalósulhat itt. A négyszobásak különböző alapterületű lakások, telefonálj minél előbb, hogy a számodra optimális nagyságút lefoglalhasd!

A1-01

Szobaszám:

4

Tájolás:

Északnyugat

Fürdőszoba:

Külön

Terület:

101.48

WC:

Külön

Erkély:

Van

 

Kapcsolat

Kedves érdeklődő!

Amennyiben további adatokra, információkra, a vásárlás, vagy lakás-foglalás lehetőségeire, részleteire kíváncsi, hívja az alábbi számok egyikén kollégáinkat!

+3620
+3620

és

Figyelje weboldalunkat, mivel a folyamatosan gazdagítjuk azt tartalommal, aktuális hírekkel!
Friss információkhoz úgy is hozzájuthat, ha feliratkozik Hírlevelünkre az alábbi mezők kitöltésével:

Telefon

Hívás